torstai 13. lokakuuta 2022

Steve Oram: Aaaaaaaah! Eräs elokuva 15.04.2016 elokuvateatteri Dubrovnikissa

Steve Oram: Aaaaaaaah! 15.04.2016 elokuvateatteri Dubrovnikissa. Coronan alakerrassa oli tila ja leffateatteri Dubrovnik Lounge & Lobby, Eerikinkatu 11. Vaan eipä ole enää. Steve Oram: Aaaaaaaah! oli Night Visions festivaalien yks elokuva Back to Basics festareilla. Tämä nyt ei ole kauhua, mutta kummaa kuitenkin. Komedia ja trilleri eli jännäri. Tabuja ja kokeiluja. Raivostuttavia kohtauksia. Onko tämä kulttielokuva. Release Date: 14 April 2016 (Finland) julkaisupäivä 14.04.2016. Meidän piti ääntelehtiä Oramille kuin apinat, mutta kuulostimme merisiileiltä. Eikun merileijonilta. Öyhötimmekö. Elävä kuva on vuodelta 2015. Mietin miltä elokuvat näyttävät vuonna 2021 ja 2022 kun on ensinnäkin korona. Sitten on useamman valtion lipumista selkeästi fasismiin. Sananvapautta rajoitetaan. Alkuperäistä kansaa karkoitetaan ja lahdataan. Millä maksaa elokuvan kulut kun kukaan ei tienaa mitään. Miten käy indien. Kukaan ei kengännauhoilla elä. Paitsi ruåtsalaisilla lakritsikengännauhoilla. Onneksi meillä on kaikki hyvin, uga uga.

Steve Oram Dubrovnikissa




Steve Oramin elokuva oli harvinainen, siinä oli naisella ja miehellä yhtä paljon vuorosanoja, jotka olivat vain apinoiden ääntelyä. Steve Oram ei pitänyt yleisön apinaääntelyä minään vaan merileijonien uikutuksena... 


Steve Oramin elokuva oli harvinainen, siinä oli naisella ja miehellä yhtä paljon vuorosanoja, jotka olivat vain apinoiden ääntelyä. Steve Oram ei pitänyt yleisön apinaääntelyä minään vaan merileijonien uikutuksena... Julian Rhind-Tutt Aaaaaaaah! on häjy..

Tässä haastattelussa  ihku Julian kertoo hänen ja niin ikään ikuisihkun oranssipään uuden aallon papittaren ja raivoisan soturin  ( minun sanojani ) Toayahin  yhdessä näyttelemisestä että se oli alkemiaa, ei siis vain pelkkää kemiaa kuten muilla ihmisillä. Alkemiaa. Herran eka näkemänsä keikka oli Toyahin. 

Minulla on monta Toyahin kasettia.

Julianin töistä, komediasarjojen ( Vikatikki , Hipit, Ponille kyytiä ), draamasarjojen (Tehdas)  lisäksi parasta antia on  Hercule Poirotin tarina Kurpitsajuhla, jossa erityisen kylmäävä, hyrmäävä roolityö. Ja tietysti Oliver Twist ja Lara Croft: Tomb Raider.. 


Julian Rhind-Tutt Aaaaaaaah! on häjy.. tai sitte nämä kuvat ennakoivat mainiota sarjaa Britannia (2017-2019) jota on oikein hauska katsoa, varsinkin Brexitin aikaan. 



juliste ja Toyahin kuva IMDb


    



Ja Toyahin viideoita



Aaaaaaaah! Night Visions 2016

sosialistisesta mediastani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.