sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Eilen olimme transsissa ja hekumassa Mara Ballsin kinokonsertissa mykkäklassikon Häxanin säestämisessä, välittämisessä

Halloweenina ja Kekrinä sopivan pelottava, arvelluttava Mara Ballsin kinokonsertti, tai itse asiassa transsi, riitti ja hurmio tämän opettavaisen, hurjan, surullisen ja hyvin metan mykkäelokuvan Häxan taustalla, alla, vieressä, veressä.

 Saatana se vain jaksoi kirnuta.

Eilinen Mara Ballsin kinokonsertti mykkäklassikon Häxan'in säestäminen, äestäminen, taustalla / edustalla soittaminen, myötäeläminen, välittäminen. Ja kuvien vanhojen naisten, sairaiden naisten kidutus, hallitseminen, tuhoaminen. Huh huh. Tuli myos itku, viha, myötätunto, transsi, kylmiä väreitä reisistä alkaen.

Tässä kuvia ennen ja jälkeen esityksen, jakamisen. Kun elävissä kuvissa ei saa kuvata. Ja soittajat ovat selin yleisöön. Eilen olimme transsissa ja hekumassa Mara Ballsin kinokonsertissa mykkäklassikon Häxanin säestämisessä, välittämisessä.

Halloweenin ja Kekrin jälkeen pyhäinpäivänä 2.11. Kavissa asiaankuuluvasti klassikko Häxan, säestäjänä häröilee ja manaa Mara Balls, toisena leffana Vincent Pricen Punaisen surman naamion pukujuhlaa ja rietastelua. Sitten myöh 15.11. Blade Runner saa maskaran leviään...


elokuvien kuvat IMDb sekä KAVIn Kino Reginan sivulta.

ja sosialistisessa mediassani:

Valokuviani noituudesta Tukholmasta ja muualtakin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.